Lisää esittelyjä!

Seuraavaksi itsestään meille kertoo Taneli!

Morjens!

Minä olen Taneli Rautio, 4. vuoden intohimoinen opiskelija Kemian tekniikan korkeakoulussa ja varapuheenjohtaja PrTK:ssa vuonna 2017. Maisterivaiheessa pääaineena minulla on kemiantekniikka eli Chemical Engineering: pumppujen ja putkistojen lisäksi rakastan kuitenkin myös saksofonin soittoa. PrTK:n toimintaan sukeltamista olen miettinyt jo pidemmän aikaa, mutta viime vuosi Singaporessa ja Mikkelissä lykkäsi suunnitelmia myöhemmäksi. Kerho on erityisen lähellä omaa sydäntäni mainion opiskelija- ja yritysverkoston, ammattimaisen toiminnan ja tiiviin hengen vuoksi. On ilo ja kunnia olla osa tarinaa, joka alkoi jo vuosikymmeniä sitten!

Huipulla tuulee Indonesiassa. Vaihtarimeininkiä parhaimmillaan!

Huipulla tuulee Indonesiassa. Vaihtarimeininkiä parhaimmillaan!

Euroopan exculle minut sai lähtemään viime vuodesta kytemään jäänyt halu kansainvälistyä. Ulkomaisiin yrityksiin ja niiden toimintatapoihin tutustuminen antaa ruohonjuuritason perspektiiviä omaan opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitelmiin, kullanarvoista kokemuspohjaa, jota ei mistään muualta voi hankkia. Lisäksi maat, joihin reissu on suuntaamassa, ovat eurooppalaisittain loisteliaita. Keväiseltä matkalta odotan mieleenpainuvia seikkailuja, arvokkaita kontakteja, jaettuja hetkiä ja hands on- oppimista prosessitekniikan ihmeellisestä maailmasta. Olisipa vaan jo huhtikuu…!

Loskaisin terveisin,
Taneli

Esittelyt jatkuu!

Seuraavaksi meille esittäytyy Ville!

Olen Itä-Suomen helmestä eli Imatralta kotoisin oleva neljännen vuoden kemiantekniikan opiskelija. PrTK oli ennen viime syksyä ollut lähinnä osa suurta tuntematona Otaniemen kerhotoimintaa, mutta tiesin sentään että toverini Nikolas oli ollut aktiivisesti sen toiminnassa mukana. Uuden hallituksen muodostaminen kuitenkin lähestyi ja Nikolas nosti tempoa uusien jäsenien värväystoiminnan suhteen. Haaviin tarttuikin tämän vuoden varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja, jotka ovat molemmat hyviä ystäviäni, joten päätin itsekin ottaa härkää sarvista ja pyrkiä hallitukseen. Samoihin aikoihin sain myös vihiä ensi keväälle ajoittuvasta ulkomaan excusta, joka oli omiaan tyydyttämään vaihto-opiskelun jälkeen päälle jäänyttä matkakuumetta. Samalla siunaantuu myös mahdollisuus käydä tutustumassa oman alani yrityksiin, joka varmasti lääkitsee pikkuhiljaa päälle puskevaa identiteettikriisiä kun vakituisen työpaikan ja ”oman alan” valinta alkaakin olla ajankohtaista. Exculta onkin siis odotettavissa sekä matkailusta nauttimista hyvässä seurassa että apua oman urakehityksen suunniteluun.

Esittelyt jatkuu!

Seuraavaksi esittäytyy Harri!

 

Moikka!

 
Nimeni on Harri Salmi ja olen viidennen vuoden tänä keväänä aloittanut kemian tekniikan opiskelija Chemical Engineering-pääaineesta. Olen ollut mukana PrTK:ssa jo pari vuotta, mutta en ole ehtinyt olla kovinkaan aktiivinen. Viime vuonna päätimme kavereiden kesken tehdä asiaan muutoksen ja lähteä isommin mukaan PrTK:n toimintaan.

Marbellan rantakadulla.

Marbellan rantakadulla.

Pidän PrTK:sta sen pienuuden hyvän ryhmähengen vuoksi. PrTK tarjoaa siten hyvin mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua yrityksiin pienessä porukassa, jolloin esittelyt tuntuvat hyvin paljon henkilökohtaisemmilta ja on helpompi esittää kysymyksiä.
 
Lähdin mukaan tälle exculle, sillä Keski-Eurooppa on aina ollut lähellä sydäntäni ja pitänyt sitä myös erittäin potentiaalisena paikkana työskennellä jossain elämän vaiheessa. Odotan matkalta erittäin paljon. Yritysvierailujen lisäksi tällaisella excursiolla on myös tärkeä ottaa kaikki irti maisemista, kaupungeista ja kulttuurista. Reissu tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus!

Terveisin, Harri