Excursiotoimikunnan esittely

Excursion järjestämistä ja rahoittamista koordinoi excursiotoimikunta. Toimikunnan päällepäsmäri ja pääjärjestäjä on Olli Leinonen. Olli on vastuussa yleisistä järjestelyistä, eli toimikunnan sekä exculle lähtijöiden koordinoinnista.

Toisena taikurina ryhmästämme löytyy Eero Sääski. Eero toimii excutoimikunnassa kohdevastaavana, eli ottaa yhteyttä yrityksiin sekä yliopistoihin sekä koordinoi vierailuja heidän kanssaan.

Excutoiminnan kauniimpaa sukupuolta edustaa Emma Mehik sekä Ella potka. Emma on vastuussa raha-asioista sekä talkoista. Eli, jos halajatte hankkia rahaa työtä tekemällä talkoohintaan ilman veroja vähentämässä palkkaa, kannattaa seurata Emman maileja tarkkaan.

Ella taas on vastuussa yritysyhteistyöstä eli saada kaikki mukavat oman alan(ja miksei muidenkin alojen) firmat mukaan tukemaan matkaamme tuonne maahan, missä kaikki ovat isompaa ja mahtavampaa.

Tässä on myös yrityksillä mahdollisuus saada nimensä opiskelijoiden pääkoppaan ja tulevaisuuden toivoja töihin omiin tiimeihinsä.

Viimeisenä ja vähäisimpänä toimikunnasta löytyy Matias Hätönen. Matias on vastuussa majoituksesta ja matkustuksesta, eli jos ideana on matkustaa paikan päälle jo etukäteen, jäädä excun jälkeen vielä nauttimaan Kalifornian lämmöstä tai jos majoituksen saniteettitilat eivät toimi, voi häneen ottaa yhteyttä.

- Matias

PS: Excutoimikunnasta vuodettu kuva:

Excutmkkuva

Excujuna lähti kulkemaan

PrTK:n ulkomaan excun esivalmistelut käynnistyivät todenteolla viime lauantaina, kun excun varainhankintaa ideoitiin workshop-päivässä.

IMG_3877Varainhankinnan kulmakiviksi sovittiin yhteistyökumppaneile tarjottavan näkyvyyden lisäksi projektitöiden tekeminen ja suomalaista kemianteollisuutta esittelevät markkinointivideot. Excuporukka otti aikaisemmista excuista poikkeavan varainhankintamallin positiivisin mielin vastaan. Projektityöt nähtiin hyvänä oppimismahdollisuutena.

IMG_3874Varsinaisessa workshop-osuudessa pohdittiin mahdollisia suomalaisia yhteistyökumppaneita excukohteiden ja -aktiviteettien pohjalta. Työskentely oli tehokasta kellon tikittäessä ja ideoitavien aiheiden vaihtuessa tiuhaan tahtiin. Workshopista jäikin käteen iso kasa uusia ideoita.

Päivän yleistunnelma oli reipas, eikä minkäänlaista aamukohmetta ollut havaittavissa. Itseni kohdalla päivä nostatti fiilistä ja loi uskoa tähän projektiin. Vaikuttaa siltä, että meillä on hyvä ja ahkera porukka kasassa. Excutoimikunnan puolesta kiitän kaikkia osallistujia!

-Ella

IMG_3853

Ps. Nyt, kun excujuna on lähtenyt kulkemaan, voi tässä blogissa odottaa näkevänsä aiempaa aktiivisempaa kirjoittelua. Stay tuned!