Reetan pakkausvinkit

Reissun alkuun on enää alle kuusi viikkoa aikaa! Siispä on jo varsin kohtuullista kaivaa matkalaukut esiin ja pohtia valmiiksi timanttiset vaateyhdistelmät ja tarpeellisimmat tarvikkeet, jotka voi ottaa mukaan Atlantin toiselle puolelle.

Jos olet nainen, ota ainakin nämä:

Aloitetaan vaatetuksesta. Texasissa tulee lämpömittari kohoamaan reippaasti yli parinkymmenen asteen, mutta sateisiin pitää varautua. Sen sijaan esimerkiksi San Franciscon lämpötilat saattavat toukokuussa jäädä vain 15 Celsiuksen kieppeille, joten vaatevaraston on sopeuduttava eri sääolosuhteisiin.

Excuja varten tulisi varata siistejä vaatteita (ns. smart casual). Myös vierailuolosuhteet tulee huomioda – isolla tuotantolaitoksella ei parane sipsutella piikkikoroissa. Omat turvakengät tulee ottaa mukaan, mikä harmillisesti vie ison tilan matkalaukusta (toisaalta jos kengistä voi hankkiutua vierailun jälkeen eroon: onneksi olkoon, olet juuri Capitol_Austin_Texassäästänyt matkalaukustasi tilaa shoppailulöydöille!). Yleisiä excuvaatetuksia ovat mm. siistit housut, paita ja bleiseri. Villeimmät pukeutuvat hameeseen. Kannattaa varata myös kevyempää excuvaatetusta mikäli osuu lämmin päivä. Siispä ainakin kolme erilaista asukokonaisuutta excuja varten: sehän olisi kamalaa, jos joka excupaikasta napatussa kuvassa sinulla oli sama asu!

Vapaa-ajalle voi sitten ottaa mukaan enemmän omaan makuun ja tyyliin sopivia vaatteita. Myös matkustukseen kannattaa varata erikseen rennot ja supermukavat vaatekappaleet. Lentoja varten kannattaa harkita niskatyynyä ja unimaskia kauneusunia varten. Ei unohdeta myöskään sopivaa yöpukua, bikineitä ja vaikkapa lenkkikamoja! Turvakenkien lisäksi pitää ottaa ainakin tennarit, lenkkarit, sandaalit, balleriinat ja korkkarit. Mieluiten sellaiset, jotka matchaavat jokaiseen asuun, jotta minimoidaan kenkämäärä (maksimoidaan tuliaismäärä). Sitten tietenkin sopiva määrä kaikenlaisia asusteita, kuten koruja ja huiveja, mukaan. Trendikäs hattukaan ei olisi pahitteeksi, suojaamaan kallisarvoista päätäsi Teksasin polttavalta auringolta. Laukkujakin kannattaa varata mukaan muutamasta eri kokoluokasta: shoppailupäivään, exculle, rannalle ja iltamenoihin sopivat laukut.

Tilan säästämiseksi kannattaa harkita matkakokoisia kosmetiikkapulloja. Toisaalta 2,5 viikkoa on pitkä aika, ja osa kosmetiikasta saattaa loppua kesken. Muista tietenkin shampoo, hoitoaine, suihkusaippua sekä höylä (koska kahdessa viikossa ehtii kasvaa sääriin aikamoiset pusikot :D). Sen lisäksi tietenkin deodorantti, hajuvesi, muut ihonhoitotuotteet sekä meikit. Ja hiusharja, ellet ole kalju. Lisäksi muista ottaa ponnareita pelastamaan badhairdayt ja muut huonovointiset aamut. Perusmeikkien lisäksi kannattanee varata iltamenoihin jotain sähäkämpää pakkelia, mutta toisaalta voit olla uskalias ja katsastaa jenkkilän kosmetiikkatarjonnat (suosittelen!). Muista huolehtia myös kaikista tarvittavista lääkkeistä (esim. e-pillerit) ja maitohappobakteereista, ettei reissu mene pilalle!Uss-ca-sanfran-cablecar

Jos olet Turri, ota mukaan: Käsimatkatavaroihin menevään laukkuun yhdet vaihtovaatteet, muutamat bokserit ja dödö. Sekä tietenkin turvakengät!

t. Excusta vähän liiankin innostunut Reetta

PS. Jos joku ei tajunnut, kirjoitus on tehty pilke silmäkulmassa ;)

Chemitec Consulting mukana exculla!

Chemitec Consulting on lähtenyt mukaan tukemaan PrTK:n excursiota.

Chemitec Consulting Oy on vuonna 1986 perustettu dynaaminen noin 10
hengen konsultti- ja suunnittelutoimisto. Chemitec tarjoaa/tuotaa
korkeatasoisia palveluja kemian-, prosessi- ja energiateollisuudelle -
globaalisti. Chemitecin toiminnan vahvuus on asiakaslähtöisyys sekä
erittäin kokenut ja asiantunteva henkilöstö.
Chemitecin referenssit löytyvät osoitteesta www.chemitec.fi

ct-logo