Esittelyt jatkuvat taas!

Seuraavaksi meille esittäytyy kohdevastaava Susanne!

 

Moi!

Olen Susanne Lindholm ja ehtinyt opinnoissa jo kuudenteen vuoteen. Opiskelen kemian tekniikkaa ja pääaineenani on fysikaalinen kemia. Tällä hetkellä ahkeroin diplomityön parissa ja ensi syksynä pitäisi todistus olla kädessä ja dippa kansissa. PrTK:n toiminnassa olen ollut mukana kolmannesta opiskeluvuodesta lähtien jäsenenä ja tänä vuonna lähdin mukaan PrTK:n hallituksen hulinoihin.

Viime kerran Yhdysvaltojen excursion huikeat kokemukset ja vierailut firmoissa innoittivat lähtemään tänäkin vuonna excuilemaan ja tällä kertaa myös toimikuntaan mukaan excukohdevastaavaksi. Luvassa onkin kemikaalin huuruisia ja prosessin täyteisiä kohteita sekä kurkistus myös yliopistomaailmaan. Lisäksi suunnitelmissa on vierailu viinitilalle rypälemerkkien äärelle sekä Ranskassa että Saksassa.

(Hyvän) Ruoan suurena ystävänä odotan myös innolla Keski-Euroopan ruokakulttuuria ja mahdollisia excukiloja. Matkalaukkuunkin saattaa ilmestyä muutama lisäkilo.

-Susanne

Viime excun kuvasatoa San Franciscosta

Viime excun kuvasatoa San Franciscosta

Toimikunta kokoustaa taas

Heipähei!

Tänään kokoustettiin toimikunnan kanssa ja katseltiin, että missä mennään. Enää 7 viikkoa reissuun, voitteko uskoa! Toimikunnalle kuuluu pääasiassa hyvää, vaikka kiirettä on pitänyt. Monella on myös näppinsä pelissä ensi viikon Kemistikillan vuosijuhlissa Kondensatiossa, mutta sen ei ole annettu haitata. Kuulin myös huhua, että Reettakin saapuu ensi viikolla Suomeen niin ollaan ihan täysilukemissa jälleen.

Ekaksi tuli mieleen ilmoittaa, että excuporukka pieneni yhdellä 21:stä 20:een, mutta ei se mitään! Saksan kohteet alkaa olemaan hyvin tiedossa, ja kyllä meillä muissakin kaupungeissa kaikkea siistiä on tiedossa. Niistä lisää myöhemmin ;) Varainhankinta on lähtenyt myös hyvin käyntiin excuilijoiden osalta, ja sitä toivottaisiinkin kaikkien nyt enenevässä määrin tekevän. Myös blogiin olemme saaneet monen monta mielenkiintoista esittelyä exculle lähtijöistä! Kiitokset kaikille jo tähän mennessä niitä laittaneille. Nyt toiveena onkin, että excuilijat innostuisivat kirjoittelemaan vähän enemmän blogiin niin pakkausohjeista kaupunkien kohdeinfoihin. Tarkoituksena on myös kirjoitella matkan aikana sekä myös perustaa matkan ajaksi meidän excun oma snapchat-tili! JEE!

Kaikkea kivaa siis tiedossa :) Tähän loppuun vielä hieno kuva kokouksestamme:

kokoooous

Terkuin, Jenna

Esittelyjä, esittelyjä!

Seuraavaksi meille esittäytyy toinen meidän matka- ja majoitusvastaava Antti!

Moi,

Olen Antti ja opiskelen neljättä vuotta kemmalla. Olen aina pitänyt yritysvierailuista ja kun eteeni tuli mahdollisuus lähteä mukaan PrTK:n exculle olin totta kai kiinnostunut.

Euroopassa olen käynyt useamminkin, mutta en yritysvierailuilla. Olisikin mielenkiintoista päästä vertailemaan muiden maiden yritysten käytäntöjä. Erityisesti toivoisin vierailua mahdollisimman massiiviselle tehtaalle tai jalostamolle.

IMG_2157_antti

- Antti