Lähtöpäivä

Hei!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan – niin myös tämäkin seikkailu on tullut päätepisteeseen. Takana on kolme maata ja neljä kaupunkia. Ja tietysti hienoja yritysvierailuja ja yhteisiä hengailuhetkiä.

Tänään oli sitten aika lähteä Lyonista kotia kohti. Lähdimme aamuvarhain guesthouselta kohti Lyonin lentokenttää, jossa oli vielä hiukan aikaa tehdä viime hetken ostokset. Monelle tarttuikin mukaan suun kostuketta ja karkkia. Lyonista lensimme Frankfurtiin.

jeejeej vika päiv

Exculaisia Lyonin lentokentällä.

Frankfurtin lentokentällä oli erittäin lyhyt pysähdys. Osa excuporukasta kävi vielä täydentämässä Lyonin vajaaksi jääneitä ostoksia. Allekirjoittanutkin kävi juoksujalkaa hakemassa muutamia alennustuotteita lentokentän myymälästä. Frankfurtista suuntasimme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, ja horisontissa siinsikin jo rakas Otaniemi.

Suomessa olikin jo aika kiittää ulkoexcun toimikuntaa hyvin hoidetusta työstä. Joten suuret kiitokset matkan järjestämisestä toimikunnalle ja koko porukalle hauskasta excuseurasta. Nähdään Otaniemessä!

Au revoir
Lauri